Marcel van Delden

Personal trainer, voedingsspecialist, PNEI therapeut.

Door een studie van nieuwste medische inzichten vanuit de wetenschap van de PNEI, ontwikkelde Marcel verschillende afslank/gezondheid kuren, o.a BioHCG+® Stofwisselingskuur. Deze kuur heeft in de afgelopen 15 jaar al meer dan 50.000  mensen naar tevredenheid geholpen met een stap te zetten naar een gezonder slanker leven.

Hierbij werkt hij samen met erkende natuurgeneeskundigen en orthomoleculaire therapeuten. Quantum-Fit geeft een gezonde kijk op voeding, bewegen en emotie en hun onderlinge samenhang.

De zorgvuldig samengestelde supplementen worden vervaardigd in een Regulation EC no 178/2002 gecertificeerde bedrijven en alle producten staan onder voortdurende controle door laboratorium analyse.

Voor de productie van de ampullen wordt glas uit de 1e hydrolytische klasse gebruikt. De ampullen worden onder GMP richtlijnen en volgens het kwaliteitsmanagement systeem DIN EN ISO 9001 vervaardigd. Elke stap in het productieproces wordt continu bewaakt. Een groot deel van de ampullen wordt in de farmaceutische markt gebruikt.

Zeer hoge kwaliteitseisen vragen om intensieve controles. Deze vinden plaats zowel door middel van een optisch controlesysteem, als ook door kwaliteitscontroleurs tijdens de productie. Pas na goedkeuring worden de afslankkuren voor verkoop vrijgegeven.

Team: Quantum-Fit

Quantum-Fit beschikt over een eigen verpakkings- en distributiecentrum. We werken met een gedegen inpakteam wat een snelle en zorgvuldige levering garandeert. Dit maakt ons flexibel en meedenkend voor de klant. Zij hoeven geen grote voorraden af te nemen, omdat we snel kunnen opschalen zodra er een grotere vraag ontstaat.