Afvallen is voor veel mensen lastig. Om verschillende redenen vallen mensen vaak terug in vertrouwde patronen. Het is dus essentieel om deze patronen los te laten en een nieuwe relatie met voeding aan te gaan. Deze gezondere eetgewoonte worden een nieuwe leefstijl.

Kuren bieden ondersteuning en houvast. Het geeft een duidelijke structuur en regelmaat aan een eetpatroon. Wanneer mensen op dieet gaan ontbreekt het vaak aan duidelijkheid. Ze volgen hetgeen in hun omgeving besproken wordt, stoppen met snaaien of kopen een populair afslankboek. Allemaal noodgrepen zonder gestructureerd plan. Zonder plan geen resultaat.

“ik ga tijdelijk minder snoepen”

“ik stop 1 maand met drinken van alcohol”

“ik eet geen brood meer”

Dit zijn tijdelijke stappen die op de lange termijn niets brengen. Wil je gezond afvallen met blijvend resultaat is er een gedegen onderbouwd plan nodig.

Quantum-Fit maakt verschillende afslankkuren die allen een compleet programma bieden. Al onze kuren bevatten een duidelijke handleiding en een uitgebalanceerd voedingsprogramma. Gericht gewichtsafname door gedragsverandering met een blijvend resultaat als doel.

Waarom verschillende kuren met verschillende programma’s?

Elk bedrijf heeft zijn eigen visie. Elke therapeut heeft een eigen werkwijze. En uiteraard is elk mens uniek. Quantum-Fit is gespecialiseerd in maatwerk.

Een afslankkuur voor een sportschool is volledig anders opgebouwd dan een kuur voor een orthomoleculair therapeut. Beide hebben als doel hun cliënten te helpen met gewichtsverlies zij het op hun eigen wijze. Zij zullen dan ook een ander type cliënt naar hun bedrijf trekken.