Bio-HCG+®

BioHCG+® wordt door middel van druppels onder de tong ingenomen. In combinatie met een uitgebalanceerd dieet worden alleen de vetophopingen op ongewenste plaatsen aangepakt, zoals heupen, billen, buik, bovenarmen en dijen.
Tijdens de kuur zal het lichaam overschakelen op een volledige vetstofverbranding. Men heeft geen honger gevoel en voelt zich in tegenstelling tot het gewone lijnen energiek.
Wanneer we gaan afvallen willen we graag vetten verliezen. Vooral het ongezonde viscerale vet. Daarbij willen we spiermassa juist behouden.
Hiervoor is het belangrijk dat men zich aan een koolhydraat- en suikerarm dieet houdt. Door het gebruik van Quantum-Fit producten zal het regelcentrum van de hersenen, de hypothalamus, het lichaam aansturen tot een repeterende afbraak van vetzuren, bèta-oxidatie genaamd.

Wat is Bio-HCG+®

HCG is de afkorting van Humane Chorion Gonadotropine, een lichaamseigen stof die onder andere tijdens de zwangerschap in grote hoeveelheden door de placenta word aangemaakt.
Het HCG mobiliseert alle voedingsstoffen richting bloed en daarmee richting kind. Ook wanneer de gebruiker niet zwanger is mobiliseert het HCG de vetten uit de inactieve vetcellen richting bloed. Deze verlaten via de urine het lichaam en men valt af.

BioHCG+® bestaat uit aminozuren waar de frequenties van HCG inzitten. HCG staat in verbinding met het regelcentrum in de hersenen, de hypothalamus. De hypothalamus stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust en vetverbranding.

Het unieke van BioHCG+® is dat het alleen de frequenties bevat maar niet het daadwerkelijke hormoon. BioHCG+® is dus volledig hormoonvrij! De gebruiker heeft wel de lusten, maar niet de lasten. Dit is mogelijk doordat de frequenties van HCG door geavanceerde apparatuur (resonantie) wordt omgezet in een bio-energetische vorm. De + staat voor de extra toegevoegde orthomoleculaire frequenties en neurotransmitters die het afvallen positief beïnvloeden.
BioHCG+® is voorzien van het aminozuur L-carnitine, wat zorgt voor een beter transport van de vetzuren. Carcinia ambogia en chroom stimuleren de vetverbranding en zorgen voor een verminderd hongergevoel.

Blijf op Gewicht

Op basis van carnitine, garcinia cambogia en chroom en daaraan toegevoegde frequenties zorgt Blijf op Gewicht ervoor dat het lichaam stabiliseert.

Blijf op Gewicht is uitstekend te gebruiken aansluitend op de BioHCG+®kuur om letterlijk het lichaam te stabiliseren. Dit om jojo-effect te voorkomen.
Maar ook is het uitermate werkzaam wanneer men slechts een paar kilo gewicht wil verliezen en er niet direct behoeft is aan een complete BioHCG+®kuur.

Klik hieronder voor:

Vraag informatie aan