Quantum-Fit afslankproducten

Over Quantum-Fit

Quantum-Fit is een toonaangevend producent van afslankkuren ter aanvulling op een gezond eet- en leefpatroon. Onze visie is het creëren van een gezonde levensstijl.

Quantum-Fit als producent van BioHCG+

De zorgvuldig samengestelde aminozuren worden vervaardigd in een Regulation EC no 178/2002 gecertificeerd bedrijf en alle producten staan onder voortdurende controle door laboratorium analyse.
Voor de productie van de ampullen wordt glas uit de 1e hydrolytische klasse gebruikt. De ampullen worden onder GMP richtlijnen en volgens het kwaliteitsmanagement systeem DIN EN ISO 9001 vervaardigd. Elke stap in het productieproces wordt continu bewaakt. Een groot deel van de ampullen wordt in de farmaceutische markt gebruikt. Daarnaast voldoen de ampullen aan alle eisen die aan gebruik in ziekenhuizen gesteld worden.
Zeer hoge kwaliteitseisen vragen om intensieve controles. Deze vinden plaats zowel door middel van een optisch controlesysteem, als ook door kwaliteitscontroleurs tijdens de productie. Pas na goedkeuring worden de afslankkuren voor verkoop vrijgegeven.

Klik hieronder voor meer informatie over BioHCG+ of ons private label programma.